Lansarea Asociatiei Alumni – Universitatea din Oradea

Marți, 12 aprilie 2016, la Universitatea din Oradea, în Aula Magna, a avut loc lansarea Asociației Alumni Universitatea din Oradea, sub motto-ul Cea mai mare răsplată pentru truda cuiva nu este ceeea ce obține, ci ceea ce devine.(John Ruskin) . În prezența a peste 100 de invitați, absolvenți și studenți, a luat mai întâi cuvântul rectorul Universității din Oradea, prof.univ.dr.habil. Constantin BUNGĂU, care a vorbit despre acest nou proiect al Universității, afirmând că acesta va avea parte de o susținere puternică din partea conducerii, întrucât e o inițiativă lăudabilă și necesară spațiului academic orădean.

Doamna prorector, prof.univ.dr. Simona TRIP, a comparat înființarea acestei asociații cu bucuria venirii pe lume a unui copil într-o familie, un copil dorit deja de câțiva ani (primele propuneri pentru înființarea unei asociații alumni datează încă din 2012).  La fel ca în cazul unui copil, și în cazul asociației este nevoie de susținere din partea „părinților” și a întregii familii.

Președintele Senatului Universității din Oradea, prof.univ.dr. Sorin CURILĂ, și-a exprimat și el bucuria în ce privește acest proiect, spunând că această inițiativă este binevenită și se bucură de întregul sprijin al Senatului Universității din Oradea.

În a doua parte a evenimentului, membri comitetului director, Paul ȚOP – Președinte AlumniUniversitatea din Oradea, Diana GEAMBAȘU – vicepreședinte, Daniela MAGHIAR – vicepreședinte, Semida ILIEȘ – secretar general, asist.univ.dr. Alin POP – membru în comitetul director, și-au manifestat în primul rând mândria și bucuria de a fi absolvenți ai Universității din Oradea, au prezentat scopul, obiectivele și proiectele de viitor ale asociației, au atras atenția asupra faptului că schimbarea stă în noi și au profitat de această ocazie pentru a le mulțumi foștilor profesori și mentori.

Programul a fost îmbogățit de câteva reprezentații aparținând clasei de muzică a doamnei conf.univ.dr. Carmen VASILE, din cadrul Facultății de Arte, ei fiind primele exemple de alumniimplicați activ în comunitatea locală.

Evenimentul s-a încheiat cu lansarea a 53 de baloane, semnificând cei 53 de ani de învățământ superior din cadrul Universității din Oradea.

dl2699

dl2698

DSC_3345

DSC_3344

DSC_3342

DSC_3338

DSC_3337

DSC_3336

DSC_3335

DSC_3334

DSC_3333

dl2701 dl2700  dl2697 dl2702 dl2696

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *