Masa rotundă „Rolul şi importanţa Alumni UO pentru absolvenţi şi universitate” organizată de asociația Alumni UO

Joi, 2 iunie 2016, a avut loc Masa Rotundă „ROLUL ȘI IMPORTANȚA ALUMNIUO PENTRU ABSOLVENTI ȘI UNIVERSITATE” organizată de asociația AlumniUO în cadrul universității. La acest eveniment au participat foști absolvenți ai Universității din Oradea, din alte generații, și au fost discutate diferite aspecte ale viitorului asociației Alumni UO. Alături de asociație a fost prezentă și doamna prorector conf.univ.dr. Ligia Burtă ca reprezentant din partea universității.

Fiecare participant a avut ocazia să-și exprime opinia cu privire la strategia de dezvoltare a asociației, să propună tipuri de evenimente pe care aceasta le va desfășura, și totodată au ajuns să afle mai multe informații despre asociație și orientările ei. Membrii asociației au avut oportunitatea de a descoperi care sunt așteptările acestora și  disponibilitatea lor de a colabora și comunica în evenimentele viitoare.

La dezbatere au participat oameni deschiși și gata de a începe proiecte cu Alumni UO, cu studenți și pentru studenți, mulți dintre aceștia venind cu propuneri de dezvoltare de proiecte pentru incorporarea studenților în mediul de afaceri. S-au propus cursuri pentru dezvoltarea personală și profesională a studenților. Principala propunere a acestora a fost să fie creata o platformă care să conecteze toți absolvenții care în prezent în universitate, nu există.  De asemenea s-a sugerat îndreptarea atenției și către elevi de liceu, pentru a-i ghida către universitate și ulterior catre asociație.

Am fost uniți de același gând, și anume că numai prin proiecte și exerciții în această asociație putem îmbunătăți calitatea studenților orădeni, și deci implicit a societății orădene.

Mulțumim astfel sponsorilor acestui eveniment Blondy’s Art Cafe, Printshop Oradea și partenerilor!

dl2963 dl2964 dl3029 dl2962

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *